1. Capelle aan den IJssel
 2. Krav Maga Netherlands Capelle aan den IJssel

Krav Maga Netherlands Capelle aan den IJssel

Laatst bijgewerkt: 25-01-2024

Krav Maga Netherlands Capelle aan den IJssel is een sportschool in Capelle aan den IJssel waar je krav maga kunt beoefenen. Op krav-maga-nederland.nl proberen wij actuele informatie over Krav Maga Netherlands Capelle aan den IJssel te verzamelen. Ben jij op zoek naar een proefles krav maga in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op met Krav Maga Netherlands Capelle aan den IJssel of bekijk andere sportscholen waar je krav maga kunt beoefenen in Capelle aan den IJssel.

Meer info over Krav Maga Netherlands Capelle aan den IJssel

Ben jij eigenaar van deze sportschool en wil jij meer informatie toevoegen zoals de trainingstijden, een linkje naar het inschrijven voor een proefles, een promotievideo of anders? Neem dan contact met ons op!

  Locatie

  Bekijk hieronder de locatie van Krav Maga Netherlands Capelle aan den IJssel in Capelle aan den IJssel op de kaart:

  Schema

  Bekijk hieronder de Krav Maga Netherlands Capelle aan den IJssel trainingstijden:

  De trainingstijden zijn onbekend. Bent u de eigenaar van deze sportschool en wilt u de trainingstijden toevoegen? Neem dan contact met ons op!

  Kosten

  De contributie voor een abonnement bij Krav Maga Netherlands Capelle aan den IJssel is ons niet bekend. Neem contact op met de sportschool voor uitgebreide informatie met betrekking tot abonnementen.

  Meer krav maga in Capelle aan den IJssel

  Bekijk hieronder informatie over andere sportscholen in Capelle aan den IJssel.