Over ons

Welkom bij Krav Maga-Nederland.nl, dé centrale plek voor alles wat te maken heeft met Krav Maga in Nederland. Wij zijn enthousiaste beoefenaars en toegewijde liefhebbers van deze moderne zelfverdedigingskunst. Onze missie is om Krav Maga toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland, ongeacht ervaringsniveau, en een gemeenschap te creëren waarin zelfverdediging, kracht en mentale weerbaarheid samenkomen.

Onze missie

Bij Krav Maga-Nederland.nl delen we een collectieve toewijding aan de effectieve en realistische benadering van zelfverdediging die Krav Maga kenmerkt. Ons doel is om deze krachtige discipline te promoten als een middel om zelfvertrouwen op te bouwen, fysieke vaardigheden te ontwikkelen en een gevoel van veiligheid te bevorderen.

Wat kun je vinden op onze website?

Sportschool register

Ontdek alle Krav Maga sportscholen in Nederland via ons uitgebreide sportscholen register. Of je nu nieuw bent in zelfverdediging of je vaardigheden wilt verbeteren, hier vind je een overzicht van scholen in jouw regio.

Informatie over Krav Maga

Verdiep je in de principes, technieken en filosofie achter Krav Maga. Onze uitgebreide informatie is ontworpen voor zowel beginners als ervaren beoefenaars, en biedt inzicht in de kracht van deze zelfverdedigingskunst.

Laatste blogs

Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en inzichten in de wereld van Krav Maga en zelfverdediging. Op ons blog vind je praktische tips en updates over de sport in Nederland.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Krav Maga-Nederland.nl maakt deel uit van Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform gericht op diverse vechtsporten. Door ons aan te sluiten bij dit netwerk streven we ernaar de principes van Krav Maga te delen en een band te creëren tussen verschillende disciplines op het gebied van vechtsport zelfverdediging.

Andere sites: